阿卡索英语学习论坛

搜索
热搜: 外教 英语

[BEC教材] 牛津出版《select readings》—— 英语阅读资料云盘免费下载

1万

管理员

荣誉管理论坛元老

今天分享的资源是由牛津出版的《select readings》,该资源旨在提高美国在校大学生的英语阅读能力,适合有较好的英语基础的同学,拓展知识面,提高英语词汇广度,提高英语阅读理解的能力。

select read2.jpg

A teacher-approved American English reading skills series for upper secondary and university students. Select Readings Second Edition contains a range of high interest reading texts approved by experienced teachers. This four-level American English reading course uses carefully selected reading texts to help students read effectively. Exercises before and after reading practise reading skills, check comprehension and build vocabulary. Select Readings also helps students prepare for exams, with the new Testing Program CD-ROM featuring tests in the style of TOEFLRG, TOEICRG, IELTS and GEPT exams.

为高中和大学生提供的教师认可的美国英语阅读技巧系列。 Select Readings Second Edition包含一系列经验丰富的教师批准的高兴趣阅读文本。 这个四级美国英语阅读课程使用精心挑选的阅读文本,以帮助学生有效阅读。 阅读练习阅读技巧,检查理解和建立词汇之前和之后的练习。 选择阅读还可以帮助学生准备考试,新的测试计划CD-ROM包含TOEFLRG,TOEICRG,IELTS和GEPT风格的考试。

select read1.jpg

上班忙,想提高英语却没时间?和老外同事交流不畅,工作遇到瓶颈?想去外企工作却口语不好?阿卡索商务英语课程,在线外教一对一,解决您的英语难题。现在注册,就送价值188元的免费试听课,领课地址:https://www.acadsoc.com.cn/SEO/om-tg-D.htm?search=4951708,从此走上职场巅峰!

下载地址回复可见:
游客,如果想要查看本帖资源下载地址或者密码,请回复
热门商务英语资源推荐:
剑桥商务英语口试必备手册
新编剑桥商务英语难词解译

学前班

谢谢分享

学前班

謝謝分享

学前班

好资源啊啊啊啊啊啊

中学生